Bankeryds Skid o Motionsklubb
Välkommen till
Mountainbike

Mountainbike hos BSMK

Här försöker vi publicera nyheter som gäller för MTB sektionen i föreningen.

Träning: Onsdagar kl 18. Grupper för Barn, ungdom och satsande MTB/Enduro cyklister.

Samcykling: Söndagar 10-14. (oorganiserat, fika, gemenskap, cykla, leka och lär med varandra)

Om du vill börja träna MTB / Enduro i BSMK så klickar du på "BLI MEDLEM" knappen som finns på BSMK hemsidan (HEM) eller på den grupp-sida som du vill börja i och anmäler dig eller så tar du kontakt med ledare i respektive grupp om du har fler frågor.

Ledbeskrivningar - tidigt utkast
2022-05-24 11:18

Från toppen vid Nyarpsbacken finns flowleder och pumptrack. Norr om stugan i skogen ringlar sig ett nätverk av mer tekniska Enduroleder. Med lätttillgänglig placering i Bankeryd samt en fallhöjd på 70m finns goda förutsättningar att uppleva cykelglädje.

Här finns något för alla, oavsett önskemål om längd, banprofil, fallhöjd och krav på teknisk färdighet - eller mod! Du väljer själv mellan lugna flowleder eller tekniska högpuls-utmaningar utför bergets branter i ”Woodlands”

Vilka leder passar dig?

Grattis Stefan, Årets Ungdomsledare 2022
2022-05-23 17:15
Stefan fick sitt diplom av Lion Bo Stenholm

Stefan Pantzar har utsetts till Årets Ungdomsledare 2022 av Lions Club Bankeryd.

Motivering:

Stefan har genom sitt initiativ tillsammans med ungdomar drivit fram byggandet av MTB-banor i Nyarpsbacken. Det har möjliggjort att ungdomar hittar cyklingen som fritidssysselsättning. Han har lett ungdomarna i färdigställandet av backen och startat ungdomsgrupper som tränar i backen. Detta har lett till bildandet av en ny sektion inom BSMK.

För att du inte ser hinder utan bara möjligheter och den inställningen smittar av sig till alla i din närhet

Läs om vår MTB verksamhet
2022-05-01 17:02

Länk till dokument

Stefan Pantzar 072-567 40 46
Tobias Norgren 070-858 15 34

2021-12-15 17:00

Ska du handla några julklappar på nätet? Då kan du samtidigt stötta Bankeryd Skid och Motions Klubb och själv få pengar tillbaka. Allt som behövs är att du loggar in på Sponsorhuset och klickar dig vidare till någon av deras 600 anslutna nätbutiker. Sök upp butiken här: https://www.sponsorhuset.se/bankerydskidochmotionsklubb/

Kultur- och Fritid skriver om oss!
2021-10-27 23:29

Läs Kultur- och Fritidsförvaltningens reportage från invigningen. Se under dokument.

Hem, 15/12 17:00
Hem, 03/12 12:03