Glöm inte beställa träningskläder i vår webbshop
Bankeryds Skid o Motionsklubb
Välkommen till
Mountainbike

Mountainbike hos BSMK

Här försöker vi publicera information som gäller för MTB sektionen i föreningen.
Läs mer om vår cykelsektion HÄR

Fokus för sektionen ligger på cykelglädje, gemenskap och att hitta sin utmaning.

Träning: Onsdagar kl 18. Grupper för Barn, ungdom och satsande MTB/Enduro cyklister.

Samcykling: Söndagar 10-14. (oorganiserat, fika, grilla gemenskap, cykla, leka och lär med varandra över alla åldrar)

Om du vill börja träna MTB / Enduro i BSMK så klickar du på "BLI MEDLEM" knappen som finns på BSMK hemsidan (HEM) eller på den grupp-sida som du vill börja i och anmäler dig eller så tar du kontakt med ledare i respektive grupp om du har fler frågor.

Bli stödmedlem 100kr och stötta klubben.
1. Klicka på Bli medlem på hemsidan
2. Välj "Förening"
3. Ange epost.
När du har bekräftat din e-mail får du en länk där du kan färdigställa din anmälan

Du kan kontakta oss på mtb@bsmk.se om du har frågor.

Följ oss på social medier för mer information och aktiviteter
Ledbeskrivningar i telefonen
2022-07-18 11:28

Använd QR koden nedan för att komma åt våra Ledbeskrivningar på telefonen.

Ha en grym cykeldag :)

/T

Grattis Stefan, Årets Ungdomsledare 2022
2022-05-23 17:15
Stefan fick sitt diplom av Lion Bo Stenholm

Stefan Pantzar har utsetts till Årets Ungdomsledare 2022 av Lions Club Bankeryd.

Motivering:

Stefan har genom sitt initiativ tillsammans med ungdomar drivit fram byggandet av MTB-banor i Nyarpsbacken. Det har möjliggjort att ungdomar hittar cyklingen som fritidssysselsättning. Han har lett ungdomarna i färdigställandet av backen och startat ungdomsgrupper som tränar i backen. Detta har lett till bildandet av en ny sektion inom BSMK.

För att du inte ser hinder utan bara möjligheter och den inställningen smittar av sig till alla i din närhet

2021-12-15 17:00

Ska du handla några julklappar på nätet? Då kan du samtidigt stötta Bankeryd Skid och Motions Klubb och själv få pengar tillbaka. Allt som behövs är att du loggar in på Sponsorhuset och klickar dig vidare till någon av deras 600 anslutna nätbutiker. Sök upp butiken här: https://www.sponsorhuset.se/bankerydskidochmotionsklubb/

Kultur- och Fritid skriver om oss!
2021-10-27 23:29

Läs Kultur- och Fritidsförvaltningens reportage från invigningen. Se under dokument.

Inslag från P4 Jönköping
2021-05-26 16:30

Under tisdagen den 25/5 så gjorde P4 ett nedslag i backen och rapporterade om utvecklingen, klicka på länken för att lyssna på det. P4 i Nyarpsbacken

Hem, 02/02 18:35